Lediga jobb

Rutinerade snickare sökes!

Vi är nu på jakt efter flertalet erfarna och kunniga SNICKARE. Arbetsuppgifterna varierar från olika projekt. Du blir tilldelad en arbetsorder, där du leder projekten. På arbetsordrarna står det specificerat vad som skall göras och vilket material som skall användas. Du börjar med att räkna på hur mycket du behöver, handlar det som behövs, och sätter igång projekten självgående. Du ska ha erfarenhet utav arbetet då du även ska kunna planera in när elektriker bör bokas, när VVS bör bokas mm. Du blir tilldelad en servicebil och verktyg som behövs. Beroende på omfattningen utav projekten så kör ni antingen ensamma eller 2 och 2. Projekten finns både på norrsidan och södersidan. Beroende på vart du är placerad tilldelar vi dig projekt på rätt sida av stan.

Sista ansökningsdag - Löpande

Erfarna målare sökes!

Vi söker personer som har minst 5 års erfarenhet utav måleriyrket. Du bör vara självgående, otroligt noggrann samt en lagspelare. Då ni ofta arbetar i grupp är det viktigt att besitta en hög social kompetens för att passa in i gruppen. Ett trevligt bemötande gentemot kunder och en bra planeringsförmåga och struktur är något som kommer naturligt för dig. Du lämnar alltid ett gott resultat efter dig. Arbetsuppgifterna varierar. Våra uppdragsgivare är stora aktörer i Stockholm som har många projekt på gång. Vi matchar dina kunskaper och erfarenheter till rätt arbetsplats. Vi har två avdelningar, antingen blir du prioriterad till privata sektorn, eller mot storbyggen. Du arbetar inom den avdelning som du är mest bekväm med och kan hantera bäst. Du bör vara en utbildad målare med minimum 5 års erfarenhet utav måleriyrket. Då du ibland befinner dig på stora arbetsplatser och måste kommunicera en del med kollegorna är det otroligt viktigt att du behärskar det svenska språket både skriftligt och muntligt. Redovisa gärna goda referenser. Eftersom du är en erfaren målare som arbetat tidigare så vill vi gärna ha referenser från dina tidigare arbetsgivare.

Erfarna rivare sökes!

Vi expanderar kraftigt och är nu på jakt efter Stockholms bästa rivningsarbetare. Arbetsuppgifterna är sedvanliga rivningsarbeten. Vi arbetar både med servicerivning, där du river/demonterar hos privatkunder och mindre projekt, men vi har även större projekt på storbyggen. Vi söker personer som är sociala, händiga och rutinerade. Vi ser gärna att ni är i god fysisk form då rivningsarbetet kan vara krävande periodvis. Ni ska snabbt kunna anpassa er till nya arbetsplatser. Att lösa problem ska komma naturligt för er. Vi ser gärna att ni är en problemlösare och en initiativtagare.

Sista ansökningsdag - Löpande

Erfarna Bob & Brokk-förare sökes!

Vi söker dig som har erfarenhet utav Bob & Brokk. 

                                                                                                                                                  Sista ansökningsdag - Löpande


Skicka CV

Kontakta oss gärna!